Výroba tradičních lidových pokrmů na Vysočině

Marie Hrnčířová  Sdílet článek na nebo

Dne 29.3. jsme v rámci přípravy na Velikonoce – stále ještě v době postní – vyráběli a pekli tradiční lidové velikonoční pokrmy podle receptů z …

Výroba tradičních lidových pokrmů na Vysočině

Dne 29.3. jsme v rámci přípravy na Velikonoce – stále ještě v době postní – vyráběli a pekli tradiční lidové velikonoční pokrmy podle receptů z Vysočiny. Všichni zájemci měli možnost vyzkoušet si upéct a posléze také sníst chutné rohlíčky a mazance a popovídat si o Velikonočních svátcích. Opět naše řady posílili dobrovolníci z Běliska, kteří se do společného díla ochotně zapojili. Na konci akce na stolech nezbylo nic – o ochutnávku byl opět velký zájem a všechny chutné pokrmy se beze zbytku snědly.